Inspectie aan de riolering

Gepubliceerd op 2 december 2021 om 13:04

In de komende weken zal er een inspectie en onderhoud zijn aan de rioleringen van Woudsend. 
Nadere informatie kunt u kezen in de brief hieronder van de uitvoerders.

Geachte bewoner van Woudsend,

In opdracht van de gemeente Sudwest Fryslân gaat vandervalk+degroot onderhoud (reiniging) en inspectie aan de riolering in het hele dorp uitvoeren. Het betreffen normale werkzaamheden in het kader van gepland onderhoud aan het rioolstelsel en om goed inzicht te krijgen van de huidige kwaliteit van het rioolstelsel.

Dit onderhoud zal vanaf week 47 t/m week 50 plaatsvinden.

Omdat deze (schoonmaak)werkzaamheden van straat tot straat verschillen in tijdsduur, is het niet mogelijk om aan te geven op welk tijdstip wij bij uw woning in de buurt zijn. Daarnaast kunnen locaties waar werkzaamheden worden uitgevoerd door weersomstandigheden worden aangepast. U hoeft niet thuis te blijven als er werkzaamheden in uw straat worden uitgevoerd.
U krijgt 5 dagen voor de start van de uitvoering in uw straat nogmaals een brief.

In verband met deze werkzaamheden, willen wij u graag voorzien van de volgende informatie:

Het kan voorkomen dat er een rioolput bij u in de tuin ligt, wij verzoeken u dan ook vriendelijk om deze vrij te maken van tuinaccessoires en eventuele struiken of beplanting zodat wij erbij kunnen als dit nodig mocht zijn.
De werkzaamheden zijn weersafhankelijk, wat kan betekenen dat bij hevige regenval de planning uitloopt.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden aan de riolering of ervaart u problemen, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de projectleider van vandervalk+degroot 0561693113. Excuses voor het mogelijk ongemak en bedankt voor uw begrip.

 

Met vriendelijke groet,
vandervalk+degroot