Nieuws van EDW/Duurzaam Woudsend - mei 2024

Gepubliceerd op 3 juni 2024 om 14:00

Wat bespaar ik met een warmtepomp?

Veel mensen willen graag weten hoeveel geld ze kunnen besparen door de aanschaf van een warmtepomp. De vraag is dan al gauw hoe je kan inschatten of een warmtepomp financieel interessant is of niet, hoe reken je dat allemaal uit? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij een rekenblad ontwikkeld om de besparing van energiekosten door een warmtepomp uit te rekenen.

Als EDW-service bieden wij dit aan voor geïnteresseerden via onze website. Daarbij hoeft u alleen uw huidig energieverbruik (stroom en gas) door te geven via het contactformulier op onze website: https://duurzaamwoudsend.nl/contact. Als uitkomst krijgt u dan een rapport (1 A4-tje) toegestuurd. Hieruit is meteen af te lezen wat de besparing is op basis van de geleverde gegevens.

Dit rekenvoorbeeld gaat uit van de basale energiebehoefte, maar houdt geen rekening met de technische aspecten van uw woning. Vraag daarom uw installateur om een technisch advies of toepassing van lage temperatuurverwarming in uw woning mogelijk is!

Energiecafé

Vrijdag 28 juni is er weer Energiecafé in het dorpshuis/MFC. Tijd: Van 16 tot 17 uur. Wij verwelkomen jou graag om antwoord te geven op jou vragen over energiebesparing, overstappen naar Energie Vanons, duurzame projecten in Woudsend, etc. Graag tot ziens in het Energiecafé!

Klant worden bij Energie VanOns: Lage energiekosten en investeren in lokale duurzaamheid. Informatie en een tariefberekening voor jou adres vindt jij via www.duurzaamwoudsend.nl Klant worden bij Energie VanOns gaat heel eenvoudig via onze handleiding overstappen. Deze sturen wij jou op aanvraag (duurzaamwoudsend@gmail.com) graag toe. Wij kunnen jou ook altijd persoonlijk helpen bij het overstappen.

Jubileumkorting: Ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum dit jaar ontvangen nieuwe klanten een welkomstpremie van € 50. Bekijk de actievoorwaarden op onze website www.duurzaamwoudsend.nl