Nieuws van EDW/Duurzaam Woudsend - April 2024

Gepubliceerd op 14 april 2024 om 14:04

Salderen, terugleveringsvergoeding en -kosten helder uitgelegd op EDW website!

De EDW krijgt regelmatig vragen over salderen en terugleveringskosten en -vergoeding van zelf opgewekte stroom door zonnepanelen op het dak. Ook de factuur van Energie VanOns ziet er per 1 maart 2024 anders uit voor eigenaren van zonnepanelen. Daarom heeft de EDW het volgende artikel geplaatst op haar website: "Voor eigenaren van zonnepanelen: hier worden de begrippen salderen, terugleveringsvergoeding en -kosten helder uitgelegd!" In dit artikel worden deze begrippen uitgelegd en verduidelijkt aan de hand van een vereenvoudigd voorbeeld. Ga naar https://www.duurzaamwoudsend.nl/nieuws/ om het artikel te lezen.                                    

Energiecafé

Vrijdag 26 april is er weer Energiecafé in het dorpshuis/MFC. Tijd: Van 16 tot 17 uur.

Wij ontvangen u graag om antwoord te geven op uw vragen over energiebesparing, Energie Vanons, duurzame projecten in Woudsend, etc. Graag tot ziens in het Energiecafé in het MFC!

 

Warmtescan van uw woning. Met een infraroodcamera wordt in kaart gebracht waar u warmte verliest uit uw woning.  Nog goed te meten in koudere dagen. U kunt zich hiervoor aanmelden via duurzaamwoudsend@gmail.com