Woudsend Kunstmoment - juni

Gepubliceerd op 24 juni 2024 om 10:19

Woudsend Kunstmoment... kom jij ook een kijkje nemen? Zondag 30 juni, 28 juli en 25 augustus  van 13 -17 uur ben jij van harte welkom bij Woudsend Kunstmoment. 

September in het weekend van 14 en 15 tijdens Uitfestival!

Misschien denk jij nu: waarom zou ik daar nou naar toe gaan? 

Allereerst presenteren er zeven kunstenaars uit Woudsend en omgeving en een wisselend aantal gastkunstenaars hun inspirerende en gevarieerde werk. De kunstenaars zijn aanwezig en vertellen jou graag over hun grafisch werk, schilderijen, foto’s en beelden. Het getoonde werk is niet alleen mooi, maar tovert hier en daar ook een glimlach op jouw gezicht. Wat de route eveneens interessant maakt is dat het werk wordt getoond in bijzondere monumentale panden. De eigenaren openen hun deuren voor dit unieke kunstmoment. Stap binnen in een oude kuiperij, een pakhuis, een gebouw van de Amsterdamse school, een oude snoepwinkel, een kerk en geniet van wat bewaard is gebleven in combinatie met kunst. In de katholieke kerk maak jij ook kennis met de restauratie van een schilderij.

In deze maanden zijn er vijf gastkunstenaars extra te zien .

Ben jij nieuwsgierig geworden raadpleeg dan onze website woudsendkunstmoment.nl

Leuk als we jou ontmoeten tijdens Woudsend Kunstmoment op de laatste zondagmiddagen in de maanden mei t/m augustus en 14&15 september. 

Met vriendelijke groet, 

Karina van Lent/Atelier Greideco tel.: 06 - 83 20 73 77