Laatste nieuws

December 2020

Nieuws van Energiecoöperatie Duurzaam Woudsend

Energie VanOns alweer op nummer 1! Net als in 2018 en 2019 staat onze eigen noordelijke energieleverancier dit jaar weer met een maximale score en een dikke 10 bovenaan in de jaarlijkse stroomranking. De Consumentenbond, Natuur & Milieu en Wise onderzoeken elk jaar de duurzaamheid van stroomleveranciers en zet EVO in 2020 opnieuw op een gedeelde eerste plaats. En wat de tarieven betreft:  In december overstapmaand is Energie VanOns ook de goedkoopste: € 56,40 per jaar goedkoper dan het gemiddelde van Essent, Nuon en Eneco en 4 euro paar jaar goedkoper dan Greenchoice. Klant worden gaat heel eenvoudig via onze website :www.duurzaamwoudsend.nl. Klik op “Klant worden” en vul het formulier in van Energie van Ons. Via onze overstapservice kunnen wij u daarbij  assisteren met een stap-voor-stap handleiding. Neem dan contact op via ons secretariaat (tel. 06-19193474) of mail naar duurzaamwoudsend@gmail.com  Met uw aansluiting zorgt u bovendien voor een jaarlijkse extra bijdrage van € 75 voor projecten voor ons eigen dorp.              

Lees meer »
November 2020

Finale Snertwedstrijd

Vandaag is de spannende finale van de snertwedstrijd en deze is live te volgen via livestream  https://vimeo.com/484374367Vanaf 16.00 vindt de finale plaats onder leiding van juryvoorzitter Jannewietske de Vries.

Lees meer »

Lichtje aansteken in De Karmel

Wanneer we een dierbare verliezen, missen we hem of haar. Verdriet is voor iedereen herkenbaar en voor iedereen is het anders hoe we met dat verdriet omgaan. In de donkere tijd van het jaar steken we de lichtjes aan thuis en in de kerk. 

Lees meer »