Laatste nieuws

Maart 2020

Etentje senioren en alleenstaanden

Dit winterseizoen zijn voor de Woudsender senioren en alleenstaanden weer een aantal gezellige etentjes georganiseerd in het MFC De Driuwpôlle. Het laatste etentje dit seizoen is op vrijdag 20 maart a.s. Vanaf 12.00 uur zijn de gasten zoals altijd welkom in de foyer van De Driuwpôlle, waar het kookteam van vrijwilligers om 12.30 uur een heerlijk maal opdient. De organisatie is weer in handen van de protestantse diaconie.

Lees meer »
Februari 2020

Fitness

Vandaag eindelijk droog genoeg om de fitness toestellen bij het MFC te plaatsen. De afwerking van de ondergrond met gravel zal pas volgende week plaats kunnen vinden. Maar dan heb je geen excuus meer :-).

Lees meer »

SPAR 3.0

Wat een geweldige transformatie naar SPAR 3.0. Ook de buitenkant is iets anders geworden, maar de binnenkant, inrichting en assortiment zijn spectaculair geüpdatet. Er is serieus geïnvesteerd zodat de winkel volledig bij de tijd is en nu de mooiste SPAR in Friesland is. Een belangrijk signaal naar de Woudsenders en toeristen. Edwin Kraakman van harte gefeliciteerd en heel veel succes de komende jaren.

Lees meer »

Nieuwe brug Spanneburg

Nieuwe brug Spanneburg informatie avond van woensdag 5 februari 2020.Hierbij een korte update van de informatie avond brug spannenburg in Tjerkgaast.Er waren ongeveer 60 mensen, er waren rond de 30 verwacht.Geen energie plannen (windmolens, zonnepanelen.)Het Prinses Margrietkanaal is een onderdeel van de hoofdvaarroute tussen Lemmer en Groningen (HLD). Er is besloten door het ministerie dat de hele vaarroute geschikt gemaakt moet worden voor “Va” schepen en containers schepen met 4 lagen.Er zijn verschillende alternatieven van een hoge brug (meer dan 9 meter) tot een aquaduct. De bedoeling is dat oude brug blijft tot dat de nieuwe situatie klaar is. Verwachting: begin 2022 klaar 2026.Na een presentatie werden er 5-6 tafels gevormd met een voorzetter van de organisatie om op en aanmerkingen te noteren. In 2e kwartaal een update vergadering.

Lees meer »