«

»

feb 29 2016

Bericht afdrukken

Enquête naar aanleg rondweg Woudsend   

Rotonde Ypecolsga (bron: Google Streetview)

Rotonde Ypecolsga (bron: Google Streetview)

De provincie Fryslân is eigenaar van 846 kilometer aan wegen. Aan deze wegen werd en wordt volop gewerkt. De afgelopen jaren heeft de provincie diverse projecten uitgevoerd. Om ook in de toekomst aan een veilige en bereikbare provincie te blijven werken, wil de provincie graag inzicht krijgen in het effect van deze projecten. De komende maanden worden daarom diverse projecten geëvalueerd. Er wordt gekeken naar meetbare effecten maar ook naar de beleving. Daarnaast wordt het proces van plan tot uitvoering beoordeeld.

Het evalueren moet inzicht bieden in de effecten van de projecten en  leerpunten opleveren voor nieuwe projecten in de toekomst. In de komende maanden worden negen projecten geëvalueerd, waaronder de nieuwe rondweg Woudsend (N928).

Naast verkeerskundigen, politie en andere deskundigen, hoort de provincie graag de mening van weggebruikers en andere betrokkenen zoals buurtbewoners of ondernemers. Daarom nodigt de provincie u uit om de enquête in te vullen op www.fryslan.frl/enquete. Dit helpt om te leren van de uitgevoerde projecten en om de wegen in Fryslân verder te verbeteren.

Het invullen van de enquêtes is mogelijk tot en met vrijdag 11 maart.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/enquete-naar-aanleg-rondweg-woudsend