«

»

sep 15 2015

Bericht afdrukken

Etentje voor senioren en alleenstaanden van Woudsend

Etentje senioren en alleenstaandenBinnenkort start weer een nieuw seizoen met etentjes voor senioren en alleenstaanden. Zesmaal zal er komende winter op vrijdagmiddag gelegenheid zijn om gezellig samen te eten in mfc De Driuwpôlle.

Op 25 september staat om 12.30 uur voor het eerst weer een heerlijk maal klaar, bereid door het kookteam van vrijwilligers. Deze keer heeft het etentje een speciaal tintje vanwege de actie “Langste eettafel van Nederland” in het kader van de Week tegen de Eenzaamheid. In deze week organiseren overal in het land organisaties, bedrijven en particulieren een etentje en dragen zo bij aan de Langste Eettafel van Nederland. Voor iedere eter wordt een halve meter geteld.

De andere data 2015-2016 zijn: 23 oktober, 20 november 2015, 22 januari, 19 februari en 18 maart.

Elke keer zijn de gasten vanaf 12.00 uur welkom in de foyer van mfc De Driuwpôlle.

Alle vaste gasten staan al genoteerd. Graag een week van tevoren even afmelden als u niet komt. Mocht u, bijvoorbeeld door ziekte, pas kort van te voren weten dat u niet kunt komen, dan is later bericht natuurlijk geen probleem. Ook nieuwe gasten zijn van harte welkom bij deze etentjes, die georganiseerd worden door de diaconie van de protestantse gemeente van Woudsend e.o.

U kunt zich tot 15 september aanmelden op onderstaand telefoonnummer 591785 (Gerrit Roodhof).

De kosten zijn € 7.50 per persoon, te betalen aan tafel in het MFC.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/etentje-voor-senioren-en-alleenstaanden-van-woudsend