«

»

jan 04 2016

Bericht afdrukken

Oudejaarsploeg Wâldsein in actie voor brede school

Ogenschijnlijk leek het er op dat we een jaarwisseling meemaakten, zoals we dat de laatste jaren gewend zijn. Het weer was goed, er was weer veel (sier)vuurwerk en hier en daar een vreugdevuurtje. En dan blijkt Woudsend zomaar over een oudejaarsploeg te beschikken, de oudejaarsploeg Wâldsein. Via de social media maakte de oudejaarsploeg  de actie wereldkundig. Op facebook verschenen foto’s van de naamsverandering van beide basisscholen. ‘De Oerset’ kregen de scholen als nieuwe naam. In het bericht op facebook zegt de oudejaarsploeg dat de actie is bedoeld om de scholen een duwtje in de rug te geven om tot een definitieve samensmelting te komen. De naam Oerset is gekozen als symbool voor het omzetten van de beide basisscholen tot één school.

Jan Osinga maakte een rondje door het dorp om het vuurwerk vast te leggen, de foto’s van de actie van de oudejaarsploeg zijn overgenomen van de facebookpagina van de oudejaarsploeg Wâldsein.

Oudjaarsnacht 2015-16-3Oudjaarsnacht 2015-16-2Oudjaarsnacht 2015-16-5Oudjaarsnacht 2015-16-4

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/oudejaarsploeg-waldsein-in-actie-voor-brede-school