«

»

mrt 18 2014

Bericht afdrukken

“The Passion” in Woudsend

The PassionThe Passion is de titel van een muzikaal-bijbels evenement dat op 18 april 2014, op Goede Vrijdag in Woudsend wordt gehouden. Het vertelt de laatste uren van Jezus zijn leven in een bijzonder en meeslepend gebeuren. Wat gebeurde er met Jezus na het laatste avondmaal?

In The Passion zingen verschillende koren en bekenden uit Woudsend het passieverhaal met de grootste Nederlandstalige pophits. Zestien mensen dragen een groot wit kruis en trekken door de straten en stegen van Woudsend. De rollen van het Paasverhaal worden door eigen bewoners gespeeld.

Het evenement is een samenwerkingsproject van de PKN, Rooms-Katholieke kerk en vrijwilligers uit Woudsend. De samenwerkende kerken zien in dit gebeuren een kans om aandacht te besteden aan Pasen. Het verhaal van Pasen lijkt een bekend verhaal, maar steeds meer mensen weten nauwelijks nog waar het over gaat. Ze weten al helemaal niet dat het paasverhaal ook nog eens het belangrijkste verhaal van het Christendom is. The Passion geeft iedereen de kans om dat opnieuw te ontdekken op een manier waar je kippenvel van krijgt.

Op Goede Vrijdag 18 april zingt en speelt Woudsend over het lijden, sterven en de verrijzenis van Jezus. Indrukwekkend!

Een Unieke kans!

Tijd: 20:30 uur

Startpunt: Koetshusleane 4 Woudsend

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.woudsendonline.nl/nieuws/the-passion-in-woudsend