Jokidé

Vanaf heden is Jokidé kinderopvang ook de vinden in Woudsend, Friesland. De kinderopvang in Woudsend ligt op vijftig meter afstand van Basisschool Tusken de Marren.. Na een schilderbeurt en een nieuw speeltoestel konden op 8 april de deuren los. We bieden hier een kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

‘Dit is onze eerste tweetalige locatie.’

Jokidé staat voor gezelligheid, warmte en veiligheid. De opvang moet voor kinderen voelen als een tweede thuis en voor ons als medewerkers voelt het als je eigen gezin. We werken met een goed, professioneel team en zijn ook een erkend leerbedrijf waar we met veel plezier stagiaires opleiden tot goede professionals.

We werken via de Gordon methode, ook wel bekend als ‘effectief communiceren’ of ‘luisteren naar kinderen’. Dit is een benadering met als doel het verbeteren van de communicatie en het opbouwen van positieve relaties tussen kinderen en volwassenen.

We zijn vijf dagen in de week geopend van 07:30 tot 18:00 uur, op aanvraag vanaf 06:00 uur. We werken met vaste dagritmes en combineren dit met het ritme van het kind. Ouders kunnen de dagboekjes en foto’s van de kinderen inzien via onze ouderapp.

Voor vragen, opmerkingen of nieuwe inschrijvingen kunt u contact opnemen via info@jokide.nl of het nummer 085 79 90 102.

Team Jokidé

Peuterspeelzaal Jokidé

Midstrjitte 45

Telefoon 085 79 90 102
info@jokide.nl

Kinderopvang & BSO Jokidé

't Reidhintje,
Kleasterstr 2, 8551 NJ Woudsend

Telefoon 085 799 0102
info@jokide.nl