Mienskip orkest

Muzyk meitsje by Mienskipsorkest Wâldsein

Sinds 2021 heeft Wâldsein weer een echt orkest: Mienskipsorkest Wâldsein, een enthousiaste ploeg nieuwe muzikanten.

De muzikanten zijn begonnen als Nij Talint Orkest Wâldsein, de meesten zonder muzikale ervaring. Het samenspelen werd voor hen een nieuwe hobby en ze gingen door met muziek maken.

Mienskipsorkest Wâldsein heeft een harmonie-bezetting met koperblazers (bugel, trompet, bariton, trombone, waldhoorn), houtblazers (saxofoon, klarinet, dwarsfluit, blokfluit) en slagwerk. We repeteren één keer in de twee weken op vrijdagavond van 19.30 – 21.30 uur in De Driuwpôlle.

Als orkest vinden we het leuk om naar een doel toe te werken, dus we treden graag op. Afgelopen 4 mei deden we nog mee in de voorstelling na de Dodenherdenking. Op donderdag 29 augustus treden we op bij de Boerenmarkt en ook op het UITfestival op 14 september zijn we van de partij.

Nije muzikanten binne altyd fan herte wolkom!

Heb je vroeger gespeeld of speel je nu alleen? Mienskipsorkest Wâldsein bied je een laagdrempelige en leuke manier om samen muziek te maken.

Behalve de genoemde instrumenten is een basgitarist ook welkom om de lage stemmen te versterken.

Liket it dy wat? Lijkt het je wat?

Nim kontakt op mei Annewiep Bloem (06 – 11641742 of annewiep@mearmeimuzyk.nl of nr. 5 Ypekolsgea) of kom in kear del op de repetysje.