Wâldsein Bloeit - Een ruime week aan activiteiten voor iedereen

Gepubliceerd op 30 mei 2024 om 15:01

Wâldsein Bloeit – Natuurlijk Tichtby is van zondag 8 september tot en met zondag 15 september. Een ruime week aan activiteiten voor iedereen uit het dorp.
Elke door de weekse ochtend kan iedereen komen zwemmen en gymmen een sportieve start van de dag. De hele week zijn er dagelijks meerdere activiteiten voor jong en oud zoals fietstocht, zingen, Hûskeamer, dorpstuin, diverse lezingen, diverse films, maken historisch wandkleed, blote voeten pad, Jachtseizoen, Twaddehâns/Twadde Kâns markt, verhalen om van te smullen, diner makkelijke moestuin en nog veel meer.

Met het deelnemen aan de activiteiten in de week kun je munten winnen waarmee jij mee kunt sparen voor het goede doel.  Dorpstuin, Hûskeamer en Duurzaam Schoolplein zijn doelen waarvoor gespaard kan worden deze hele week.

De komende maanden willen de initiatiefnemers iedereen uitdagen om juist in die week ook activiteiten te organiseren die bijdragen aan gezonder leven, meer aandacht voor de natuur en vooral om samen te beleven. Heb je vragen of heb jij een leuk initiatief voor een activiteit in deze week meld je aan via de mail naar woudsendbloeit@gmail.com 

Noteer deze week vast in je agenda want het belooft een geweldige week te worden!!

Fotograaf BGCREATIVE